Mijjen luvnie – hos oss

Mijjen luvnie av Marie K. Lorentzen.
Mijjen luvnie av Marie K. Lorentzen.

Heftet Mijjen luvnie – hos oss ble laget til en vandreutstilling med samme tittel og forteller om samisk levevis ved å følge de samiske årstidene og reindrifta. Heftet er på sørsamisk og norsk, oversatt av Åsta Vangberg, og passer for barnetrinnet.
Utstillingen var del av det samiske kulturprogrammet under vinter-OL på Lillehammer i 1994.

Lorentzen, Marie K.
Mijjen luvnie : hos oss. Karasjok, Davvi Girji 1994.

Les boka på bokhylla.no .

 

Savner du noe, eller har noe å legge til?

Vet du mer om dette temaet? Vi tar gjerne imot informasjon om historie, bruk, motiv eller annet som kan være interessant for andre. Legg gjerne med en referanse eller lenke til dokumentasjon, dersom dette finnes.

  • *Sendes kun til oss, og publiseres ikke på siden